IMPORTANT

Iubiţi credincioşi,

Am intrat în ultima săptămână înainte de Paşti. Din păcate, nu o să putem ţine nici un fel de slujbe la biserică nici în Săptămâna Patimilor, nici de Înviere şi nici a doua de zi de Paşti.

În acest context, vă îndemnăm să urmăriţi anunţurile de pe site-ul şi pagina de facebook a parohiei pe care le vom face în dimineaţa zilei de sâmbătă, 18 aprilie, privind împărţirea „paştilor” în localităţile pe a căror rază locuiţi. Până atunci, vă rugăm să nu ne sunaţi, pentru că nu avem ce să vă spunem concret în această privinţă.

Celor care vor să îşi înteţească programul de rugăciune le recomandăm să citească Acatistul Domnului nostru Iisus şi mai ales Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul de la finalul acestei rânduieli. Cei care vor şi au posibilitatea pot adăuga şi Plânsurile Sfântului Efrem Sirul (împărţite pe fiecare zi a săptămânii: luni, marţi, şamd; le puteţi găsi şi pe pagina www.doxologia.ro). Alături de rugăciune şi post, în această ultimă săptămână, meditaţia îşi are locul şi valoarea ei. Citirea paragrafelor din Sfintele Evanghelii care relatează despre Pătimirile şi Învierea Domnului oferă cel mai prielnic impuls pentru aceasta.

Vă îmbrăţişăm în Hristos Domnul,

cu dragoste şi dor de a ne revedea în biserică la rugăciune,

Pr. Alexandru Roșu