Acţiunea „Mărţişorul” continuă (II)

La sfârșitul lunii februarie,  peste 20 de copii și părinți din parohia noastră s-au întâlnit la centrul Haus der Familie din Weingarten,  în cadrul unui atelier de creat mărțișoare handmade.  Obiectele realizate de ei au fost expuse la biserică și oferite membrilor comunității noastre, în schimbul unei donații.

Banii adunați au fost redirecționați către două parohii din România și folosiți de către preoții din respectivele parohii în scop caritabil.

Astfel părintele Mihai Taraș din  parohia Podul Doamnei, Sat Podu Doamnei, comuna Clejani, județul Giurgiu a pregătit 10 pachete cu alimente, pe care le-a distribuit în ajunul Sfintelor Paști unor familii nevoiașe.

Părintele Gabriel Joița, de la parohia Sf. Treime –Tei, din București, a organizat o excursie de o zi pe Valea Prahovei și Brașov pentru un grup de 10 copii, provenind din familii cu posibilități materiale reduse, din București. Copiii au vizitat mai multe stațiuni și mănăstiri, au urcat cu telefericul și au servit două mese. Pentru majoritatea copiilor din acest grup a fost prima excursie în afara Bucureștiului.

Ne bucurăm că am putut ajuta și sperăm să o putem face și cu alte ocazii.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și se implică în acțiunile organizate în cadrul parohiei noastre.